Laat de dagelijkse beslommeringen even voor wat ze zijn en verwen uzelf met een Boliviaanse rug massagebehandeling. Eerst wordt de rug behandeld met een heerlijke Uyuni body scrub cream (met ultra fijne scrubkorreltjes) om dode huidcellen op een milde wijze te verwijderen. Daarna wordt de scrub cream met warme kompresdoeken verwijderd. Vervolgens geniet U van een ontspannende massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde Uyuni olie voor een positief effect op pijnlijke spieren. De olie is op basis van abrikozenpit en amandel wat de huid verzacht, beschermt en voedt!

warme zoutbundeltjes & olieLaat u verrassen door de warme Boliviaanse geuren met houtachtige ondertonen, de zacht zoete geur van cactus, iris en lavendel gecombineerd met frisse geuren als eucalyptus, witte munt en een vleugje limoen voor een verkwikkend effect.

De duur van deze behandeling is 30 min.

Optioneel: Voetenmassagebehandeling. U kunt deze behandeling uitbreiden met een Uyuni voetscrub (op basis van oceaanzout/olie) & een ontspannende voetmassage met Uyuni cream (op basis van sheabutter) voor zijdezachte voeten met een hydraterende, voedende werking voor de huid.

De duur van deze behandeling is 15 min.

Contra indicaties:

  • Niet bij zwangerschap

 

Een verrassende geurbeleving door de combinatie van warmte en frisheid!