Laat de dagelijkse beslommeringen even voor wat ze zijn en verwen uzelf met een Boliviaanse rug massagebehandeling. Eerst wordt de rug behandeld met een heerlijke Uyuni body scrub cream (met ultra fijne scrubkorreltjes) om dode huidcellen op een milde wijze te verwijderen. Daarna wordt de scrub cream met warme kompresdoeken verwijderd. Vervolgens geniet U van een ontspannende massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde Uyuni olie in combinatie met een stempel behandeling met “warme zoutbundeltjes” wat een positief effect heeft op pijnlijke spieren.

warme zoutbundeltjes & olie

De héérlijk geurende bundeltjes zijn gevuld met Uyuni zout uit de hooggelegen zoutvlaktes “Salar de Uyuni” van Bolivia in het Andesgebergte. Uyuni zout heeft een frisse zilte geur. De bundeltjes worden verwarmd in een heater. De olie is op basis van abrikozenpit en amandel wat de huid verzacht, beschermt en voedt!

Laat u verrassen door de warme Boliviaanse geuren met houtachtige ondertonen, de zacht zoete geur van cactus, iris en lavendel gecombineerd met frisse geuren als eucalyptus, witte munt en een vleugje limoen voor een verkwikkend effect.

De zoutbundeltjes krijgt u mee naar huis omdat deze vanuit hygiënisch oogpunt alleen persoonsgebonden kunnen worden gebruikt.

De duur van deze behandeling is 30 min.

Optioneel: Voeten massagebehandeling.  U kunt deze behandeling uitbreiden met een Uyuni voetscrub (op basis van oceaanzout/olie) en een ontspannende voetmassage met Uyuni cream (op basis van sheabutter) voor zijdezachte voeten met een hydraterende, voedende werking voor de huid.

De duur van deze behandeling is 15 min.

Contra indicaties:

  • Niet bij zwangerschap

 

Een verrassende geurbeleving door de combinatie van warmte en frisheid!