Cupping Massage

Cupping massage met olie en siliconen cups (ook wel bekend als Schröpfen) heeft als doel het bindweefsel los te maken en daardoor de doorbloeding te stimuleren. Het bindweefsel wordt weer “levendig”.  Zuurstofrijk bloed kan weer worden aangevoerd en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Direct onder het bindweefsel bevindt zich het spierweefsel. Het moge duidelijk zijn dat als het bindweefsel weer flexibel is, dat dit ook invloed heeft op het spierweefsel.

Bij Felice Massage wordt deze massage niet als een op zichzelf staande behandeling aangeboden, maar kan als aanvulling worden geïntegreerd in de klassieke Zweedse massage om klachten te verminderen.

Toepassing bij:

  • verklevingen
  • stijve, strakke spieren en spierknopen
  • cellulitis

Door de vacuüm druk ontstaat er na de behandeling verkleuring van de huid variërend van lichtrood tot donkerpaars, welke een beurs gevoel kan geven. Dit verdwijnt binnen enkele dagen tot 1 week. Het is belangrijk om na de behandeling en de dagen erna veel water te drinken om de vrijgekomen afvalstoffen zo snel mogelijk uit het lichaam te verwijderen.