Bron: https://www.zechsal.nl/

Magnesium is een essentieel mineraal wat we dagelijks nodig hebben. Dé grote regelaar in het lichaam, betrokken bij tal van lichaamsprocessen. Veel mensen kunnen wel wat extra’s gebruiken, m.n. bij stress of vrouwen in de overgang.

Het magnesium van Zechsal komt uit de Zechsteinbron. Het winningsproces vindt plaats in Groningen, vlakbij Veendam. Hier worden de magnesiumkristallen naar boven gehaald die op ruim 1600 meter diepte liggen. Het magnesium van Zechsal is 100% natuurlijk, zuiver en krachtig.

Zechsal magnesium zorgt o.a. voor:

Ontspanning: de lichaamseigen vorm van magnesium (magnesiumchloride) wordt via de huid opgenomen en gaat rechtstreeks naar de cellen, voor een diepe ontspanning, verbeterd de slaap en geeft meer energie.

Herstel: het helpt bij herstel van de spieren. Kramp verdwijnt, spierpijn neemt af, stijfheid verminderd.

Ontzuring: door versnelde afvoer afvalstoffen draagt het bij aan de zuurgraad (pH waarde) in het lichaam, waardoor de huid gezuiverd wordt.

Bij: koude voeten, overbelaste voeten, stress, spierpijn, gewrichtspijn, reumatische aandoeningen, artrose, restless legs, vermoeidheid, slapeloosheid, huidaandoeningen, hoofdpijn, overgangsklachten.

De voeten zijn fantastische opnamepunten.

De behandeling van 45 min. bestaat uit:

  • een voetenpakking met Zechsal magnesiumgel (na reiniging wordt de gel aangebracht, vervolgens met folie en een handdoek afgedekt)
  • na de inwerking van ca. 15 min. worden de voeten gereinigd met warme compressdoeken
  • aansluitend volgt een korte ontspannende voetmassage met Zechsal magnesiumolie & -crème
  • vervolgens een korte deelbehandeling voetzonereflex massage (gericht op een versnelde afvoer van afvalstoffen)

Deze behandeling is niet geschikt voor mensen met een zeer lage bloeddruk (bovendruk <90 onderdruk <60), extreem lage hartslag en bij zeer ernstige nieraandoeningen. Niet bij open wonden, op pas geschoren of beschadigde huid.

Bij gebruik medicatie dient min. een half uur te zitten tussen inname hiervan en deze behandeling.

 

Heilzaam voor het gehele lichaam!