Bron: https://www.zechsal.nl/

De Magnesium voetpakking is alléén als aanvulling bij een behandeling te boeken! 

  • eerst worden de voeten gedesinfecteerd
  • dan wordt de Zechsal magnesiumgel aangebracht
  • vervolgens worden de voeten met folie en een handdoek afgedekt
  • na de inwerking van ca. 15 min. worden de voeten gereinigd met warme (compress)doeken
  • aansluitend worden de voeten met Zechsal magnesiumolie & -crème kort gemasseerd

Magnesium is ná zuurstof en water het belangrijkste mineraal, betrokken bij tal van lichaamsprocessen. De voeten zijn fantastische opnamepunten.

Het magnesium van Zechsal komt uit de Zechsteinbron. Het winningsproces vindt plaats in Groningen, vlakbij Veendam. Hier worden de magnesiumkristallen naar boven gehaald die op ruim 1600 meter diepte liggen. Het magnesium van Zechsal is 100% natuurlijk, zuiver en krachtig.

Zechsal magnesium zorgt o.a. voor:

Ontspanning: de lichaamseigen vorm van magnesium (magnesiumchloride) wordt via de huid opgenomen en gaat rechtstreeks naar de cellen, voor een diepe ontspanning, verbeterd de slaap en geeft meer energie.

Herstel: het helpt bij herstel van de spieren. Kramp verdwijnt, spierpijn neemt af, stijfheid verminderd.

Ontzuring: door versnelde afvoer afvalstoffen draagt het bij aan de zuurgraad (pH waarde) in het lichaam, waardoor de huid gezuiverd wordt.

Bij: koude voeten, overbelaste voeten, stress, spierpijn, gewrichtspijn, reumatische aandoeningen, artrose, restless legs, vermoeidheid, slapeloosheid, huidaandoeningen, hoofdpijn, overgangsklachten.

Deze behandeling is niet geschikt voor mensen met een zeer lage bloeddruk (bovendruk <90 onderdruk <60), extreem lage hartslag en bij zeer ernstige nieraandoeningen. Niet bij open wonden, op pas geschoren of beschadigde huid.

Bij gebruik medicatie dient min. een half uur te zitten tussen inname hiervan en deze behandeling.