Contact formulier of 06 – 23207873

Massage praktijk Felice massage Gemeente Alphen aan den rijn

Felice Massage 

Mocht u naar aanleiding van de informatie op mijn website nog vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan contact met mij op.  Ik ben zowel telefonisch als per mail bereikbaar. U kunt ook direct onderstaand formulier invullen, ik beantwoord uw vraag zo snel mogelijk.

Voor de actuele openingstijden en prijzen klit u hier!

Dorpsfysio Hazerswoude Dorp
FysiotherapieMassage praktijk Felice massage Gmeente Alphen aan den rijn

Dorpsstraat 86
2391 BL Hazerswoude-Dorp

mob: 06-23207873

Vermeldt u in uw e-mail s.v.p
-Uw naam,
-Telefoonnummer,
-Vraag of opmerking

Tot ziens
Felice Massage

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht    Hier kunt u mijn privacybeleid inzien.