Workshop – Handmassage voor groepen of privé:

hands2Workshop Handmassage

Zoekt u een leuke ochtend, middag of avond invulling met vriendinnen-, zussen-, familie- of vrijgezellendag?

Deze massage is geschikt voor iedereen die houdt van aanraken en aangeraakt worden. Bent u werkzaam als manicure of nagelstyliste? Leuk om uw cliënten net dat stukje extra service te kunnen bieden.

Waarom een handmassage?

Net als de voeten hebben de handen een groot aantal drukpunten en reflexzones. Ze zijn heel gevoelig en reageren uitstekend op aanrakingen.

De meeste mensen zijn dan ook graag bereid om hun handen te laten masseren. Door de handen te masseren kunt u spanning via de vingertoppen laten wegstromen. Onze handen worden dagelijks intensief gebruikt bij bijna alles wat we doen, het is dan ook weldadig als ze een keer mogen ontspannen.

In deze workshop leert u hoe u een handmassage kunt geven met zowel ontspannende als stimulerende technieken. Deze massage is eenvoudig te leren, overal gemakkelijk toepasbaar en heerlijk om te geven en te mogen ontvangen. Er wordt gemasseerd met een handcrême met amandelbloesem die langzaam in de huid trekt.

 

Groeps Workshop Handmassage

Felice Massage komt op afspraak bij u thuis binnen een straal van 15 km vanaf Hazerswoude Dorp, voor het geven van een workshop handmassage.

De deelnemers oefenen op elkaar, zittend op een stoel.

U zorgt voor minimaal 6, maximaal 12 personen inclusief uzelf, een kopje koffie of thee. (Heeft u minder dan 6 personen vraag dan een prijsopgaaf aan).

hands2

Deze ca. 1,5 uur durende workshop kost € 19.50 per persoon.
Voor de gastvrouw is de workshop GRATIS!

Bij het maximum aantal personen krijgt de gastvrouw bovendien een massagecadeaubon van Felice Massage voor een ontspanningsmassage van 30 min. ter waarde van € 30,00

 

 Privé Workshop Handmassage

Ook voor een individuele workshop handmassage kunt u terecht bij Felice Massage!

Deze workshop wordt op afspraak gegeven in de praktijk van Felice Massage.

U dient zelf zorg te dragen voor een model. Deze workshop duurt max. 1,5 uur en is inclusief koffie, thee en/of water. Prijs: € 39

Voor het maken van een afspraak:
info@felice-massage.nl
06-23207873