Training Handmassage!

RESERVEREN

Bent u werkzaam als professional in de zorgverlening of zorgt u voor iemand als mantelzorger? Wilt u een stukje complementaire (aanvullende) zorg bieden naast uw zorgverlening, een waardevolle toevoeging met als doel bijdragen aan het welbevinden op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied van uw naaste, uw patiënten, dan is deze training wellicht iets voor u. Bent u werkzaam als manicure of schoonheidsspecialist(e)? Dan is het een mooie aanvulling om net dat stukje extra service aan uw cliënten te kunnen bieden. De handmassage kan aansluitend aan een behandeling worden gegeven of tijdens een gezichtsmasker.

U leert in deze training hoe een handmassage te geven door middel van praktische en eenvoudig te leren ontspannende en stimulerende massagetechnieken.

Waarom een handmassage? 

Aangeraakt worden is een basisbehoefte, zeker bij eenzaamheid, onrust, angst of verdriet. Een handmassage is laagdrempelig om te geven en kan al zoveel betekenen voor iemand. Contact leggen door een respectvolle aanraking is een andere manier van communiceren, m.n. bij dementie.

Door de handen te masseren kunt u spanning via de vingertoppen laten wegstromen. Onze handen worden dagelijks intensief gebruikt bij bijna alles wat we doen, het is dan ook weldadig als ze een keer mogen ontspannen.

Duur van de training en kosten

De training duurt ca. 2 uur

Het tarief bedraagt € 59.50 per persoon

Inclusief: koffie/thee, het gebruik van producten en materialen tijdens de training.

U ontvangt een handleiding en een certificaat van deelname.

U oefent op elkaar, dus u ervaart zelf hoe de handmassage aanvoelt.

Min. aantal deelnemers: 4 personen

 

Beschikbare datum’s

Datum: in overleg bij voldoende deelnemers

Locatie: Op de Loete, Loeteweg 19A, 2391 NM te Hazerswoude Dorp

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

RESERVEREN