Training Handmassage voor (zorg)professionals!

Bent u werkzaam of vrijwilliger in de zorgverlening, manicure of schoonheidsspecialist? Dan is deze training wellicht iets voor u.

Het doel van deze training is, op een praktische wijze massage technieken leren, om een heerlijke handmassage te kunnen geven. U leert  zowel ontspannende als stimulerende technieken. Deze training is de 1e stap naar professioneel masseren!

 

Waarom een handmassage? 

Door de handen te masseren kunt u spanning via de vingertoppen laten wegstromen. Onze handen worden dagelijks intensief gebruikt bij bijna alles wat we doen, het is dan ook weldadig als ze een keer mogen ontspannen.

De handmassage kan als zelfstandige behandeling volstaan, maar ook aansluitend aan een behandeling van de handen worden toegepast of tijdens een gezichtsmasker. Een mooie aanvulling voor u om net dat stukje extra service aan uw cliënten te kunnen bieden.

Duur van de training en kosten

De training duurt max. 2 uur

Het tarief bedraagt € 39.50 excl. 21% btw

U ontvangt 1 week vóór aanvang van de training een factuur. Deze dient uiterlijk 3 dagen vóór aanvang van de training te zijn voldaan.

Inclusief: koffie, thee (met een gezonde lekkernij), water, het gebruik van producten tijdens de training en een handleiding.

U ontvangt een certificaat van deelname.

U dient zelf 1 handdoek mee te nemen.

U oefent op elkaar, dus u ervaart zelf hoe de handmassage aanvoelt.

Er is plaats voor 8 personen en de training gaat door bij een minimum aantal van 4 deelnemers! Uiterlijk 1 week vóór aanvang van de training verneemt u of er voldoende deelnemers zijn.

Beschikbare datum’s

Dinsdag 14 mei  2019 start: 10.00 uur

Datum en tijdstip naar uw keuze in overleg mogelijk bij aanmelding van min. 4 personen!

 

Locatie:

Op de Loete, Loeteweg 19A, 2391 NM te Hazerswoude Dorp

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

RESERVEREN