Training Handmassage!

RESERVEREN

Bent u werkzaam in de zorgverlening, als manicure, schoonheidsspecialist(e) of zorgt u voor iemand als mantelzorger? Wilt u een waardevolle toevoeging bieden naast uw zorgverlening, dan is deze training wellicht iets voor u.

Het doel van deze training is om te leren hoe een handmassage te geven door middel van praktische en eenvoudige massagetechnieken. U leert zowel ontspannende als stimulerende technieken.

Waarom een handmassage? 

Aangeraakt worden is een basisbehoefte, zeker bij eenzaamheid, onrust, angst of verdriet. Een handmassage kan al veel betekenen voor iemand. Contact leggen door een respectvolle aanraking is een andere manier van communiceren.

Door de handen te masseren kunt u spanning via de vingertoppen laten wegstromen. Onze handen worden dagelijks intensief gebruikt bij bijna alles wat we doen, het is dan ook weldadig als ze een keer mogen ontspannen.

De handmassage kan als zelfstandige behandeling volstaan, maar ook aansluitend aan een manicure worden toegepast of tijdens een gezichtsmasker. Een mooie aanvulling voor u om net dat stukje extra service aan uw cliënten te kunnen bieden.

Duur van de training en kosten

De training duurt max. 2,5 uur

Het tarief bedraagt € 50,= (incl. 21% btw)

U ontvangt uiterlijk 1 week vóór aanvang van de training een factuur. Deze dient uiterlijk 3 dagen vóór aanvang van de training te zijn voldaan.

Inclusief: koffie, thee, water, het gebruik van producten tijdens de training en een handleiding.

U ontvangt een certificaat van deelname.

U dient zelf 1 handdoek mee te nemen.

U oefent op elkaar, dus u ervaart zelf hoe de handmassage aanvoelt.

Er is plaats voor max. 8 personen.

Beschikbare datum’s

Dinsdag  2020 start: 10.00 uur

Datum en tijdstip naar uw keuze in overleg mogelijk bij aanmelding van min. 4 personen!

 

Locatie:

Op de Loete, Loeteweg 19A, 2391 NM te Hazerswoude Dorp

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

RESERVEREN