Training Ontspannende Voetmassage voor (zorg)professionals!

Bent u werkzaam of vrijwilliger in de zorgverlening, pedicure of schoonheidsspecialist? Dan is deze training wellicht iets voor u.

Het doel van deze training is, op een praktische wijze massagetechnieken leren, om een ontspannende voetmassage te kunnen geven. Deze training is de 1e stap naar professioneel masseren!

Waarom een voetmassage?Voetmassage

Last van koude voeten? Vermoeid van een hele dag staan of slenteren? Een voetmassage stimuleert de doorbloeding. Tegenwoordig heeft iedereen het druk. We hebben vaak (te) veel aan ons hoofd wat tot stress en stress gerelateerde klachten kan leiden. Een voetmassage kan dan heel heilzaam zijn door het zéér ontspannende effect.

De voetmassage kan als zelfstandige behandeling volstaan, maar ook aansluitend aan een behandeling van de voeten worden toegepast of tijdens een gezichtsmasker. Een mooie aanvulling voor u om net dat stukje extra service aan uw cliënten te kunnen bieden.

Duur van de training en kosten

De training duurt max. 2.5 uur

Het tarief bedraagt € 49.50 excl. 21% btw

U ontvangt 1 week vóór aanvang van de training een factuur. Deze dient uiterlijk 3 dagen vóór aanvang van de training te zijn voldaan.

Inclusief: koffie, thee (met een gezonde lekkernij), water en het gebruik van producten tijdens de training. U ontvangt een stappenplan en een leuke attentie.

U ontvangt een certificaat van deelname.

U dient zelf 2 handdoeken mee te nemen.

U oefent op elkaar, dus u ervaart zelf hoe de ontspannende voetmassage aanvoelt.

Er is plaats voor 8 personen en de training gaat door bij een minimum aantal van 4 deelnemers! Uiterlijk 1 week vóór aanvang van de training verneemt u of er voldoende deelnemers zijn.

Beschikbare datum’s

Dinsdag 14 mei 2019 start: 14.00 uur

Datum en tijdstip naar uw keuze in overleg mogelijk bij aanmelding van min. 4 personen!

 

Locatie:

Op de Loete, Loeteweg 19A, 2391 NM te Hazerswoude Dorp

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

RESERVEREN