Zoekt u een leuke invulling voor een personeelsuitje met collega’s, (schoon) zussen dag, vrijgezellen dag  of een uitje met vriendinnen? Denk dan eens aan een (zelf)massage workshop. Even tijd en aandacht voor uzelf en uw handen. Gun uzelf een ontspannen, verwen uitje!

We gebruiken onze handen bij alles wat we doen. Het is dan ook weldadig als ze een keer mogen ontspannen.

Ervaar de heerlijke, warme Boliviaanse geuren gecombineerd met de frisse eucalyptus en het zout van de zoutvlaktes in Bolivia “Salar de Uyuni” van de producten die we gebruiken in deze workshop.

We starten deze workshop met een badje/Uyuni scrub (oceaanzout/olie) van de handen om dode huidcellen te verwijderen op milde maar intensieve wijze voor zijdezachte handen. Dan gaan we aan de slag met wat hand en vinger oefeningen.  Aansluitend past u (zelf) handmassagetechnieken toe op uw eigen handen met Uyuni hand balsem.

De handmassagetechnieken die we toepassen zijn afkomstig uit de ontspanningsmassage, shiatsu (drukpuntmassage) en de handreflexmassage. Spanning kan zo via de vingertoppen wegstromen.

De duur van de workshop is ca. 1,5 uur

Prijs: € 39.50 per persoon. Het bedrag dient te zijn overgemaakt uiterlijk 3 dagen vóór aanvang van de workshop!

Inbegrepen: koffie/thee, gebruik van de producten tijdens de workshop en een handleiding met de oefeningen en handmassagetechnieken om mee naar huis te nemen.

Min. aantal deelnemers: 6 personen

Datum: in overleg bij voldoende deelnemers

Locatie: “Op de Loete”, Loeteweg 19A, 2391NM Hazerswoude Dorp

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

 

U kunt zich aanmelden via het contactformulier